I LOVE Visit Indonesia Year 2008 Logo

Visit Indonesia Year 2008 logo

Aku bangga indonesia punya logo sebagus ini.
Biasanya, kalangan birokrat kita bikin logo yang katrok dan ndeso.
Bandingkan logo tersebut dengan logo kemerdekaan ke-62 kita yang memuakkan ini:

Logo Kemerdekaan Indonesia 62
Dan menurutku, logo visit indonesia year 2008 tersebut masih lebih bagus dari negara jiran kita, visit malaysia year 2007, lihat logo dibawah:

Visit Malaysia Year 2007 logo

Sekali-sekali bangga deh :D

11 comments on “I LOVE Visit Indonesia Year 2008 Logo

  1. pada tulisan celebrating 100 year nation’s awakening nya kliru.
    menurut Ejaan yang benar cukup dituliskan 100 years national awakening, tanpa celebrating

  2. “Celebrating 100 Years of Nation’s Awakening” yg artinya Peringatan 100 Tahun Kebangkitan Bangsa, sedangkan konsep semula adalah Peringatan 100 Tahun Kebangkitan Nasional atau “Celebrating 100 Years of National Awakening”

    Slogan itu sebenarnya mengadopsi semangat Hari Kebangkitan Nasional–dipelopori oleh Boedi Oetomo–yang akan genap berumur 100 tahun pada th 2008 ini.

    Oh ya soal logo yg bagus ya lumrah, kalo gak bagus itu kebangeten, soalnya denger denger biayanya sekitar 1M (lupa tepatnya yg jelas tiodak di bawah itu) dikerjakan oleh 8 orang.

  3. apanya yang mau di visit..? lumpur lapindo ? makam pak harto? nusakambangan?atau mal2 mentereng di gedung2 dengan harga yang selangit???? coba tuh visit daerah kumuh di pinggiran jakarta.. MANA MAU????? kasian deh loe…

  4. franya kok skeptis gituu…
    setuju ma oggi…
    setiap negara tu punya kelebihan dan kelemahan , daerah kumuh nggak hanya di indonesia ajja kali… disemua negara juga adaaa..
    wajar kalo ada karna negara kita negara berkembang dan baru selangkah selangkah menuju maju…harus bangga sama Indonesia, kalo bukan kita sapa laggi????
    yuupp logo Visit Indonesia 2008 emang kerend gii, dibanding negara tetangga yang punya slogan “trully maling asia ” itu hehehe

    yang jelas Indonesia is the cool country buat awan… cuz i like unity in diversity…beda-beda tuh cool jadi lebi berwarna… :-)

  5. Speaking of Indonesia:

    The people of Indonesia would despise George W. Bush.

    Bush is a raging racist.

    Bush committed hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism (indicated in my blog).

    And I do solemnly swear by Almighty God that Bush committed other hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism which I am not at liberty to mention.

    Many people know what Bush did.

    And many people will know what Bush did—even to the end of the world.

    Bush was absolute evil.

    Bush is now like a fugitive from justice.

    Bush is a psychological prisoner.

    In any case, Bush will go down in history in infamy.

    Respectfully Submitted by Andrew Yu-Jen Wang, J.D. Candidate
    B.S., Summa Cum Laude, 1996
    Messiah College, Grantham, PA
    Lower Merion High School, Ardmore, PA, 1993

    (I can type 90 words per minute. In only 7 days, posts basically like this post of mine have come into existence—all over the Internet (hundreds of copies). One can go to Google right now, type “George W. Bush committed hate crimes of epic proportions and with the stench of terrorism,” hit “Enter,” and find more than 550 copies indicating the content of this post. All in all, there are probably more than 2,000 copies on the Internet indicating the content of this post—it has, in a way, become headline news. One cannot be too dedicated when it comes to anti-Bush activities. As I looked back at my good computer work, I thought how fun and easy it was to do it.)

    “GEORGE W. BUSH IS THE WORST PRESIDENT IN U.S. HISTORY” BLOG OF ANDREW YU-JEN WANG
    _________________
    I am not sure where I had read it before, but anyway, it goes kind of like this: “If only it were possible to ban invention that bottled up memories so they never got stale and faded.” Oh wait—off the top of my head—I think it came from my Lower Merion High School yearbook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>